Πετρέλαιο θέρμανσης

Πετρέλαιο θέρμανσης

Η εταιρεία pappas petrol διαθέτει ένα εντυπωσιακό τονάζ στην πόλη μας που επιτρέπει όχι μόνο την ακρίβεια των ραντεβού της αλλά και την άνετη και απρόσκοπτη κάλυψη όλου του δικτύου των πελατών της. Τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα της PAPPAS OIL Α.Ε. εκτελούν καθημερινά δρομολόγια προς όλες τις συνοικίες από τις εγκαταστάσεις μας. Μπορούμε να σας παραδίδουμε το πετρέλαιο εντός 24ώρου αλλά και αυθημερόν στο χρονικό όριο που εσείς θέλετε.

Πετρέλαιο κίνησης

Πετρέλαιο κίνησης

Πεντακάθαρο πετρέλαιο στη καλύτερη τιμή και τη στιγμή που το χρειάζεστε. Στις καλύτερες τιμές της αγοράς για τον επαγγελματία, τον μεταφορέα, τον βιοτέχνη, την βιοτεχνία κ.λ.π και με εγγυημένη την ποιότητα του. Μπορείτε να είστε σίγουροι για τα κάυσιμα που αγοράζετε από την εταιρία μας.


Έκδοση λογαριασμών κοινοχρήστων

Έκδοση λογαριασμών κοινοχρήστων

Κύριος στόχος μας είναι η PAPPAS PETROL να γίνει η πιο άμεση, φιλική και έγκυρη εταιρεία πετρελαίων. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία της ποιότητας στα καύσιμα. Ο χώρος στον οποίο δίνουμε συνεχώς «εξετάσεις» αλλά και η απόλυτη προμήθεια απευθείας από τα ελληνικά διυλιστήρια μας καταστούν και εδώ κορυφαίους.

Καθαρισμός δεξαμενών

Καθαρισμός δεξαμενών

Τα κατάλοιπα που αφήνει το πετρέλαιο στον πυθμένα της δεξαμενής, καθιστούν αναγκαίο τον καθαρισμό της τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια . Έτσι αυξάνουμε την διάρκεια ζωής της δεξαμενής και μειώνουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται στον καυστήρα.

Με σύγχρονα μηχανήματα και νέες τεχνολογικά διαδικασίες, η εταιρία μας εγγυάται τον απόλυτο καθαρισμό της δεξαμενής σας από κάθε είδους κατάλοιπο που φυσιολογικά αφήνουν τα υγρά καύσιμα με την πάροδο του χρόνου χρήσης της δεξαμενής.

Συντήρηση και καθαρισμός καυστήρων

Καθαρισμός καυστήρων

Είναι γνωστό ότι η τακτική και σωστή συντήρηση και ρύθμιση του καυστήρα σας επιτυγχάνει περισσότερη θέρμανση – λιγότερη κατανάλωση πετρελαίου και μειωμένη ρύπανση του περιβάλλοντος. Οι ειδικευμένοι τεχνίτες μας, αναλαμβάνουν υπεύθυνα, εγγυημένα και με χαμηλές τιμές να σας εξασφαλίσουν σωστή και οικονομική λειτουργία του καυστήρα σας. Αναλαμβάνονται και εγκαταστάσεις καινούριων λεβήτων καυστήρων.

Απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις

Το ειδικευμένο συνεργείο μας υπό την αυστηρή επιτήρηση του χημικού μας, αντιμετωπίζει ριζικά και εξοντώνει ποντίκια, κατσαρίδες και άλλα έντομα χωρίς να βλάπτουν τα φάρμακα μας τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα. Χορηγούμε πιστοποιητικό απεντομώσεων και Μυοκτονιών για κάθε υγειονομικό έλεγχο.

Πυρασφάλεια

Πυρασφάλεια

Για τις βιομηχανίες, τα εργοστάσια και γενικά όλες τις επιχειρήσεις όπου η πυρασφάλεια είναι πρωτεύον ζήτημα η εταιρία μας βρίσκεται ένα βήμα μπροστά διαθέτοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων

Το ειδικό τμήμα πυρασφάλειας διαθέτει όλους τους τύπους πυροσβεστήρων, αναλαμβάνει την ετήσια αναγόμωση τους στις πιο συμφέρουσες τιμές. Η αποστολή και η τοποθέτηση τους γίνεται εντελώς δωρεάν.

Flash